Англійські канікули

Літні канікули у Великобританії (AbbeyCollege) 11 -24 липня 2011р.
Дорогі друзі! Ласкаво просимо до Великобританії!

Зробіть літо незабутнім і проведіть 2 тижні у Великобританії!

Об’єднайте вивчення англійської мови з цікавою програмою заходів та екскурсій. Учасники програми проживають на території The AbbeyCollege – 2,5 години від Лондона.

Запрошуються школярі у віці від 8 років до 18 + років.

2-х тижневий курс загальної англійської мови в школі, акредитованої Британською Радою

Назва школиОписВікДати поїздкиВартістьЩо входить у вартістьОплачується додатково
The AbbeyCollegeЗаснований в 1874 році,Abbey College знаходиться недалеко від міста Малверн в центральній Англії, приблизно в 200 кілометрах на північний захід від Лондона. Горбиста місцевість і річка Северн створюють неповторну чарівність навколишнього пейзажу. За поліцейської статистики Малверн вважається найбезпечнішим місцем в Англії.
Одним з переваг Abbey College є його приголомшлива територія (28 гектарів), на якій є все необхідне для занять, відпочинку і розвитку дітей – навчальні корпуси, резиденції, нова бібліотека і комп’ютерний центр з доступом в Інтернет, 3 наукових лабораторії, студія з мистецтва і фотографії, спортивний зал з ігровими кімнатами, відкритий підігріває басейн, тенісні корти, футбольні та баскетбольні площадкі.Также є всі необхідні умови для занять аеробікою, волейболом, бадмінтоном, карате, дзюдо, настільним тенісом та іншими видами спорту – всього близько тридцяти. Студенти на території коледжу можуть займатися фотографією, дизайном, драмою, музикою, комп’ютерними технологіями.
Хлопчики і дівчатка проживають в різних гуртожитках, невеликих будинках ХVIII століття. Старші студенти живуть в кімнатах по 1-2 людини, а молодші – 12-16 років – в кімнатах по 3-4 людини. Кожна резиденція має свою вітальню кімнату з телевізором, де студенти зустрічаються вечорами і спілкуються. Всі вони знаходяться під наглядом 24 години на добу. Харчування – повний пансіон у великій шкільній їдальні. 
 

 

8-18+років

 

 

11-24 липень

(2тижні)

 

 

1350 ф.с за 2 тижні

У вартість включено: – 20 занять англійської мови на тиждень
– Тестування по прибуттю
– Навчальні матеріали
– Проживання
– Харчування – повний пансіон (3 – ех разове)
– Спортивно-розважальна програма (кожен день)
– Екскурсійна програма (1 екскурсія на півдня і 1 екскурсія на цілий день в тиждень)
– Трансфер в аеропорт Лондона (туди-назад) – Сертифікат по закінченню курсу

(650ф.с в тиждень + 50ф.с реєстраційний внесок)

Переліт Київ-Лондон-Київ-(450 $ при більш ранньому бронюванні можливо дешевше) Консульський збір (160 $)

Страховка (30 $)

Послуги з перекладу та оформленню док-ів. (100 $)

Літні канікули – найкращий час для вивчення іноземної мови та активного відпочинку. Чи не кожен день випадає шанс помандрувати, при цьому отримати величезний досвід спілкування і не малий багаж знань. Дозвольте використовувати найкращий шанс для вдосконалення мови – подорож в іншу країну, країну в якій безпосередньо і спілкуються на цьому самому іноземною мовою.

Потрапляючи в мовне середовище, дитина за досить короткий термін засвоює такий обсяг знань, який практично неможливо отримати на батьківщині, особливо якщо це стосується розмовних навичок. Не варто також забувати про те, що в літніх таборах і школах, дозвілля організований таким чином, що б дитина мала можливість відвідати визначні пам’ятки, ознайомиться з культурою і традиціями країни.

Під час літніх канікул за кордоном, все учні оточені турботою та увагою викладачів і супроводжуючих, комфортними умовами життя при школі, мовному таборі або в сім’ї. Безперечною перевагою є можливість отримати досвід спілкування з дітьми з інших країн, як правило, дітей селять в кімнати з таким розрахунком, щоб вони спілкувалися один з одним на англійській мові. Це сприяє більш активної адаптації в мовному середовищі. Діти вчаться знаходити спільну мову з різними людьми, вдосконалюють комунікаційні навички і підвищують словниковий запас. За словами багатьох батьків, з канікул діти повертаються більш товариськими і відкритими.

Коледж The Abbey College, розташований на 28 гектарах мальовничої місцевості в Малверні (центральна Англія), був заснований в 1874 році. Школа пропонує учням різних культур і з різним рівнем початкових знань літні курси англійської язика.Деті проживають на території школи. Про учнів коледжу «Еббі» піклуються 24 години на добу. Харчування готують в школі, і хлопці завжди мають можливість вибрати страви з меню. Учні проживають в кімнатах по 3-5 чол. в резиденції, що знаходяться на території школи. Хлопцям постарше школа надає окремі кімнати з власною ванною.

Коледж пройшов повну акредитацію і успішно проходить регулярні інспекторські перевірки. Високий рівень академічних результатів досягається завдяки маленьким класам і постійної турботи про учнів.

Літо – час змін! Не пропустіть шанс дати вашій дитині якісну освіту, відвідати з нами літні мовні курси в Англії.

Брошура річної школи

Приклад розкладу

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!